Chapyt is sinds 2013 leverancier van gebruiksklare chape-  en stabilisémengsels voor allerhande toepassingen.

De bereidingen kunnen zowel afgehaald als geleverd worden. Voor leveringen dient u een dag op voorhand te reserveren.  Afhaling kan doorlopend van 6 tot 15 u. Indien u buiten deze uren komt afhalen dient dit een dag op voorhand te worden vastgelegd.

 

De volgende producten zijn permanent voorradig met een cementdosering van 50 kg/m³  tot 400 kg/m³:
Van alle recepten zijn de laboanalyses te verkrijgen.

Aanvulmix

Het behandelde gerecycleerde zand wordt volledig  ingezet als zandvervanger waarna er cement wordt toegevoegd.  Dit mengsel wordt vaak aangewend als aanvulling bij het plaatsen van waterputten en kelders alsook bij het stabiliseren van rioleringsbuizen.

Aanvulmix met Metamix

Het behandelde gerecycleerde zand wordt volledig  ingezet als zandvervanger waarna er Metamix en cement wordt toegevoegd.  Dit mengsel wordt vaak aangewend als onderfundering in opritten en parkings waarna er een afwerklaag in kalksteen 0/6 overheen komt.

Scheldezandmix met Metamix

Het gerecycleerde zand wordt gedeeltelijk ingezet als zandvervanger van het klassieke Scheldezand waarna er Metamix en cement wordt toegevoegd. De combinatie zorgt voor een ideale verwerkbaarheid en druksterkte.

Rijnzandmix

Het gerecycleerde zand wordt gedeeltelijk ingezet als zandvervanger van het klassieke Rijnzand waarna er  cement wordt toegevoegd. De combinatie zorgt voor een ideale verwerkbaarheid en druksterkte.

Chapemix

Het gerecycleerde zand wordt gedeeltelijk ingezet als zandvervanger van het klassieke Rijnzand 0/3 Special waarna er  cement wordt toegevoegd. De combinatie zorgt voor een ideale verwerkbaarheid en druksterkte.

Iso Chapyt 4/12 Niet gebonden

De granulaten die bekomen worden na het uitzeven van het zand  worden ingezet als vervanger van geëxpandeerde kleikorrels in droge toepassingen zoals wederaanvullingen bij renovaties en isolerende uitvullingslagen onder betonplaten en dakdichting. Deze korrel heeft een Lambda waarde van 0.14 W/mK.

Iso Chapyt 4/12 Gebonden

De granulaten kunnen na het mengen  in de betoncentrale met zand en cement  ook  in een gebonden versie gebruikt worden zodat de drukweerstand groter wordt. Dit mengsel heeft na uitdroging een Lambda waarde van 0.2 W/mK.

Interesse in één van deze producten?

Contacteer Ons